Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta na pekáč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

1. 5. 2022 12:31

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Buchta je dost suchá, takže je dobré podávat s bílým jogurtem, ideálně s proteinovým.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

teufel teufel

5. 5. 2022 10:29

V rozpisu surovin nejsou napsaná vejce, takže není jasné, kolik je jich potřeba.

1Marie 1Marie

1. 5. 2022 12:57

Uvažovala jsem o oleji, ale vzhledem k tomu, že šlehačka je dost tučná, tak jsem to zamítla. No budu přemýšlet co s tím. A možná, že mi sem dá ještě někdo nějaký nápad. Ale i Vám děkuji

yanull yanull

1. 5. 2022 12:42

Nevím, jak moc je buchta suchá, ale třeba by do těsta stačilo přidat trochu oleje. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: šlehačka pařížská, vejce, mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, rum, ovoce

TopRecepty.cz

Buchta na pekáč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/opDN