Kopřivové knedlíčky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 938 kJ / 2 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,24 g |
Tuky | 141,84 g |
Vláknina | 74,26 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 216,03 g |
Postup přípravy
-
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
-
TIP Nejlepší recepty z kopřiv. Jak kopřivy správně zpracovat a využít v kuchyni
Poznámka autorky receptu
Tradiční pokrmy či obecně jídlo jsou významnými tématy mnohých festivalů a slavností, které probíhají v Jižním Tyrolsku po celý rok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2022 11:44
20. 4. 2022 11:37
20. 4. 2022 10:26
www.gallorosso.it/it/mescite-contadine/ricette-tipici/canederli-alle-ortiche-41/
19. 4. 2022 22:28
19. 4. 2022 22:14
19. 4. 2022 21:28
19. 4. 2022 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 11 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 25 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 31 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně
Kopřivy mají široké využití v pokrmech lidových i moderních. Víte, jak z nich připravit omeletu či pomazánku?
Další recepty
Suroviny: pečivo, sůl, mléko, pepř, kopřivy, ořech muškátový, cibule, mouka, česnek, máslo, parmazán, vejce, máslo
Kopřivové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmgk
7 názorů