Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovková buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

19. 4. 2022 14:23

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 011 kJ / 2 154 kcal
Bílkoviny59,03 g
Tuky109,16 g
Vláknina31,13 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,85 g
Sůl4,37 g
Sacharidy218,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podává se oproti klasické žemlovce za studena.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rohlík, cukr krupice, jablko, mléko, vejce, smetana ke šlehání, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Žemlovková buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vg45