Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová polévka

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouho

dlouho

9. 8. 2009 18:16

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie5 406 kJ / 1 292 kcal
Bílkoviny64,68 g
Tuky31,97 g
Vláknina68,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,15 g
Sacharidy169,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tenkhle recept není ani trochu můj, je od Spisera z Labuznika. Protože osvěta se musí šířit, protože mám pomalý hrnec rád a cibulovou polévku taky, neodolal jsem a přidal ho sem.

Bez autorova souhlasu, ale věřím, že by nic nenamítal, jak ho znám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2009 13:33

Bibi, dávám ti plus za odvhu, že i bez PH jsi udělala tuhle polévku. Taky jsem se na ni dívala. PH je rozhodně super věc, vůbec o tom nepochybuji, ale abych vařila polévku hodiny, to bych musela být na hlavu. Určitě je to super pomocník hlavně pro zaměstnané, kteří si třeba ráno jídlo postaví a příjdou z práce a mají hotovo. Taky prý je to z PH velice dobré, chutnější. No, co slovo, to názor, slyšela jsem i záporné názory. Takže, jestliže jsi vařila polévku 3 hodiny, tak klobouk dolů před tebou, to by mne fakt nenapadlo a plus ti patří právem;-)

Iljusa Iljusa

12. 12. 2009 13:23

Bibinko - mně je to úplně jedno - jen jsem poukázala na rozdíl ;-)

Bibinka Bibinka

12. 12. 2009 13:19

Iljušo, proč bych se zlobila, máš s PH zkušenosti, kdežto já jsem ani nic z PH nejedla a polévku jsem dusila 3 hodiny a dolévala vývar;-)Jestli však na tom trváš, klidně ty fotky smažu;-)

Iljusa Iljusa

12. 12. 2009 13:03

Bibinko - nezlob se na mne, ale je vidět, že jsi nikdy nejedla jídlo z pomalého hrnce - neboť cibulová polévka z pomalého hrnce je o úplně něčem jiném, než vařená na kamnech. Tato s tímto receptem má společnou pouze tu cibuli, ne chuť :-( Právě tím dlouhý pomalým vaření je neopakovatelná ;-)
Když už bych měla potřebu vařit tento recept bez PH, dala bych cibuli do trouby na velmi nízkou teplotu a "táhla" bych jí alespoň 4 hodiny, aby zkaramelizovala :-)

Bibinka Bibinka

12. 12. 2009 12:46

Drobku, polévka je výborná-mňam, i když není vařená v pomalém hrnci, ale klasicky;-)a mám za to, že na chuti jí to neubralo. Přidávám fotky a doufám, že se nebudeš zlobit(když vidím ty komentáře....:-S) a samozřejmně bodíka:yes:

pipre pipre

15. 8. 2009 00:53

Michale, také nemám ráda žabomyší války a vlastně poprvé jsem se zapomněla a upozornila na kopírovanou fotku v komentáři. Obvykle na to upozorňuji pomocí vzkazu. Také nemám ráda napadání v komentářích pod recepty. Omlouvám se, protože jinak se mi cibulačka moc líbí a recept jsem uvítala. A navíc si myslím, že by bylo škoda, abys kvůli jednomu nedorozumění přestal sem vkládat recepty. Já také nesoutěžím, ale respektuji pravidla pro vkládání fotek na tyto stránky.

Drobek Drobek

15. 8. 2009 00:32

Tady u se nedá říct nic než - děkuju těm co pochopili, že tyhle žabomyší spory nikam nevedou. Děkuju Vám.:-)

bazalka

14. 8. 2009 13:00

Milý Michale-Drobku. Vykašli se na to. Na Tvé stránky chodím pro inspiraci už několik let, zvlášť v době letního grilování. Tady momentálně probíhá jakási soutěž a netoleruje se jakákoliv a odkudkoliv okopírovaná fotka. V Tvém případě asi měla být učiněna výjimka, protože je jasné, že nesoutěžíš a o žádné body Ti nejde. Na to jsou tady jiní experti. ;-)Přeji Ti hezký den a mnoho kulinářských úspěchů. PS. skvělý recept na cibulačku:yes:

sken

14. 8. 2009 12:43

Pro "Drobek"
Nic si z kritiků nedělejte.To je jen taková česká specialita,nic sám neudělat a všechno a všechny kritizovat.Já jsem s Vašemi recepty velmi spokojený.Jen tak dále.Těším se na další.:yes:

Drobek Drobek

14. 8. 2009 04:50

No, ono to není jen tak. Totiž, podle rozhodnutí mezinárodního soudu jsou recepty, tedy i s obrázky u nich "public domain", tedy veřejné vlastnictví s podmínkou, že je uveden autor. To jsem splnil, ovšem netušil jsem, že doma platí jiná pravidla. Nechci se hádat, ustupuju, a po pravdě si moc rozmyslím jesti sem ještě kdy něco přidám. Tahle hádanice mi věru za to nestojí.
Howhg, jak by řekl Vinnetou.:-((

džango

12. 8. 2009 06:51

Opět problém - foto:-! Už jen tím, že žijete v Americe by jste měl vědět, jaké jsou citlivé témata - kopírování. Pokud na foto nemáte autorské právo - nezveřejňovat :-! ;-)

Drobek Drobek

12. 8. 2009 00:53

Nojo, na soutěž jsem zapomněl. Bude to tím že žiju v Americe a ty bodíky za fotky jsou mi k ničemu a tak na ně ani nemyslím. Já tam prostě chtěl dát obrázek, to je to.
Tímto se tedy omlouvám všem, které jsem mou převzatou fotografií snad o bodík okrad.
Dejte se vaše fotky, sbírejte body, koukám že tu ta problematická fotka už není. Slibuju, že si za mé body nic nekoupim. Na mou duši.:-((

vybusna vybusna

9. 8. 2009 22:20

drobek...to je velmi pragmaticke zmyslanie:-D.
ide o to, ze tu prebieha sutaz s vkladanim vlastnych fotiek...takze sa to teraz nehodi....ale inak vdaka vdaka za recept....a dlho si sa tu uz neukazal

Drobek Drobek

9. 8. 2009 22:02

No a co? Celý recept je z Labužníka, dokonce jsem ani slovo nezměnil, jen copy a paste. Vlastně změnil, přidal diakritiku. Tak proč ne fotka? Já tam přece píšu, že to z Labužníka je, tak ať je to komplet. Fotku tam dám, až to uvařím, na dnes jsme měli jiné plány. A kdo chce a může, ať fotku přidá, dostane bodík a já pak tu kopii vyndám.:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2009 19:56

Taky bych řekla:-S

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cibulová polévka cibulová polévka recept polévka cibulová recept na cibulovou polévku recept na cibulačku pomalý hrnec recept cibulová polévka cibulova cibulova polivka cibulova polievka recept recepty cibulová polévka pomalý hrnec polévky pomalý hrnec recepty cibulková polevka cibulačka v pomalém hrnci polévky z pomalého hrnce polévka pomalý hrnec pomalý hrnec polevka polévky v pomalém hrnci cibulová polévka podle polreicha

Suroviny: cibule, olej olivový, vývar hovězí, voda, sůl, pepř, chléb toustový tmavý, sýr nastrouhaný, petrželka

TopRecepty.cz

Cibulová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VPnv