Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 250 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 240 min

250 min (10 min příprava + 240 min tepelná úprava)

16. 4. 2022 10:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 942 kJ / 942 kcal
Bílkoviny186,67 g
Tuky12,79 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 983 mg
Sůl2,44 g
Sacharidy12,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud na zředění omáčky použijete pouze mléko, omáčka bude chutnější, když ke konci navíc přidáte silnější plátek másla.

Nemáme rádi maso obalené omáčkou. Nakrájené na porce dávám ohřát do hrnce na pařák.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 4. 2022 20:08

Jaromira18: Děkuji :-KV tlakovém hrnci kližku vcelku dusím cca 45-60 minut.Záleží,jak silný kus masa bude:-)

casino casino

16. 4. 2022 12:46

:-K
Jaromira18:
No, "pomaláček" taky nemám, ale jsem technik:-) a otázka zní:
Jak se vaří POMALU v tlakovém hrnci, he? :-O:-8:-)

Jaromira18 Jaromira18

16. 4. 2022 11:19

Vynikající, ráda nám to uvařím, ale pomalu v tlakovém hrnci. Pomalý nemám.:-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, halali, citron, celer, mrkev, smetana, bobkový list, pepř, koření nové koření, pepř mletý, sůl, šťáva citronová, cukr

TopRecepty.cz

Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6LD7