Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělský ptáček trochu jinak

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

15. 4. 2022 11:06

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 037 kJ / 965 kcal
Bílkoviny22,87 g
Tuky85,94 g
Vláknina5,36 g
Cholesterol 567 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,87 g
Sacharidy23,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento způsob jsem zvolila pro kamarádku, která má ráda ptáčky a její dcera trpí alergií na vejce. Tím bylo vyhověno oběma a chutnalo všem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 4. 2022 10:43

RubyRom: :-) děkuji Romanko, to byl nápad z nouze a na chuti to neubralo :-K Krásnou neděli i zítřejší sváteční den

RubyRom RubyRom

17. 4. 2022 10:18

Dobře jsi to vyřešila a všichni si pochutnali. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, hořčice plnotučná, špek uzený, párek debrecínský, okurky sterilované, vejce, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Španělský ptáček trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yoz0