Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka - hlavička

Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

13. 4. 2022 14:19

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 596 kJ / 3 727 kcal
Bílkoviny317,29 g
Tuky150,81 g
Vláknina22,78 g
Cholesterol 2,90 g
Sodík 8,26 g
Sůl19,16 g
Sacharidy265,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

2. 4. 2023 18:28

Petr13: Česnek a majoránka mi tam nesedí, ale každý podle své chuti.

Petr13

2. 4. 2023 18:14

Jak říkala Božena Němcová: "Proti gustu žádnej dišputát", ale česnek a majoránka do nádivky?
:-O

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 4. 2022 09:19

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka - hlavička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQlL