Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 50 min včetně kynutí

150 min (100 min příprava + 50 min tepelná úprava, včetně kynutí)

7. 4. 2022 09:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 131 kJ / 1 704 kcal
Bílkoviny50,65 g
Tuky9,46 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy342,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství ingrediencí je určeno do menší remosky o průměru mísy 24 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

22. 5. 2023 10:15

Ivvettaa: Děkuji. Jsem moc ráda, že recept nezklamal a chleba chutná. :-K

Ivvettaa Ivvettaa

21. 5. 2023 20:38

Děkuji Vám moc za super recept, už peču třetí (v troubě :-8) a velmi mi chutná :-Q:-!:yes::-K

magdalenka magdalenka

8. 4. 2022 13:38

Merylas: som rada za objasnenie, stále sa niečo nové učím aj v mojom požehnanom veku...:-8

Merylas Merylas

8. 4. 2022 13:37

magdalenka: Když dám těsto do mísy ke kynutí, tak překrývám mikrotenem - nebo celou mísu vložím do sáčku. Právě se mně zdá, že to lépe nakyne. A jak píše RozmarýnaH, fólie je taky dobrá a vím, že někdo používá i tu čepici a má ji jen k těmto účelům. :-K

rozmarynaH: Díky za zkušenosti. :-K

Marie Svarcova: Maruško děkuji. Doufám, že recept nezklame. :-K

magdalenka magdalenka

8. 4. 2022 13:35

rozmarynaH: Ďakujem za info, všetko ohľadom remosky a hlavne, pečenia chleba, koláčo v nej vítam. Mám ju zhruba rok, ale už ju milujem.

rozmarynaH rozmarynaH

8. 4. 2022 11:07

magdalenka: Já si dovolím připojit svoji zkušenost: mísu s těstem zakrývám čepicí do sprchy (mám ji výhradně na kynutí těsta) a předtím jsem používala na zakrytí potravinářskou folii. Obě pomůcky jsou po vykynutí orosené a těstu se to líbí.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 4. 2022 09:55

:-)<3:yes: chléb vypadá luxusně, také zkusím :-K

magdalenka magdalenka

8. 4. 2022 07:59

S remoskou a pečením chleba som stále v štádiu pokusov, preto sa pýtam, akú funkciu má mikrotén? Ja cesto nechávam dokysnúť pod vekom remosky. Ty to veko vtedy nedávaš, chlieb je iba pod tým mikroténom? Vďaka.

Jaromira18 Jaromira18

7. 4. 2022 20:36

Moc ráda peču v remosce, děkuji za recept, zítra ho moc ráda upeču.:-K:-K:-K

Merylas Merylas

7. 4. 2022 20:36

yanull: Děkuji. :-K Já mám remosky dvě. Jednu menší, starší s hliníkovou mísou a druhá je větší a s teflonovou mísou. Používám je dost často a co se dá udělat v nich, tak troubu nepouštím. Ale jasně, že se dá všechno to, co v remosce, upéct v troubě.<3

yanull yanull

7. 4. 2022 12:00

Pěkný chlebík, remosku nemám, ale klasická trouba určitě postačí. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná žitná, sůl, droždí sušené, cukr krupice, kmín celý, kmín drcený, brambory, ocet, voda

TopRecepty.cz

Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k9AX