Jahody se smetanovou lučinou
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,49 g |
Tuky | 99,13 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 41,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Želatiny jsem dala 2 sáčky po 10 g. Pokud budete chtít hodně pevný tvar, přidejte ještě polovinu jednoho sáčku navíc (celkem 25 g).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2022 18:47
Ale musím se k něčemu přiznat.Dobře to vypadá možná i proto,že je fotka v ozdobném rámečkuAž při konzumaci jsem si všimla,že je na talířku kočičí chlupRámeček to spravilAle chuťově to bylo opravdu dobré
4. 4. 2022 16:48
31. 3. 2022 09:49
Je pravda,že v létě je ta jahodová chuť opravdu jahodováAle teď ta poslední várka z obchodu měla k jahodové chuti hodně blízko a mlsná byla moc velká
30. 3. 2022 15:29
30. 3. 2022 13:11
30. 3. 2022 07:09
30. 3. 2022 07:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat a skladovat jahody, aby byly chutné i po sezóně
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Suroviny: jahody čerstvé, lučina, želatina prášková, smetana, med, citron
Jahody se smetanovou lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlkJ
7 názorů