Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

10. 9. 2021 19:32

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie677 kJ / 162 kcal
Bílkoviny8,49 g
Tuky7,56 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuto polévku zpravidla dělám, když dělám ovar z vepřového kolena a myslím, že to je výborné zužitkování vývaru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jelito, cibule, kroupy, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl, vývar vepřový

TopRecepty.cz

Černá zabijačková polévka "prdelačka" z jelítka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3k7n