Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buďáky (slíváky)

Hodnocení receptu je 5,0 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 177 min Doba přípravy: 160 min Doba tepelné úpravy: 17 min

177 min (160 min příprava + 17 min tepelná úprava)

28. 8. 2021 20:17

Suroviny pro 16

16

Nutriční hodnoty

Energie12 148 kJ / 2 903 kcal
Bílkoviny68,58 g
Tuky94,98 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 331 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy434,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snažím se půlky švestek do těsta ukládat a balit tak, aby pak na plechu v buchtách ležely řeznou plochou nahoru. Mám jistotu, že šťáva, kterou během pečení uvolní, nenaruší spoj těsta pod buchtou a nevyteče mimo ni. Máte-li na plnění buchet jen menší, klasické švestky, balte je těsta celé, naplněné mákem a cukrem.

Tento a další moje recepty najdete na www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Puncocharova Jarka Puncocharova Jarka

3. 11. 2021 15:27

Já také nemám pekárnu ,ale vždy se mě vše povedlo ,tady vaří jen profíci ,děkuji za ně ..:-):-K;-):-Q

cathleen cathleen

29. 8. 2021 17:11

Marie Svarcova: děkuju :-* Těsto jde zpracovat i bez pekárny, samozřejmě ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 8. 2021 09:20

:yes::yes:i když nemám pekárnu , recept se mi líbí a foto je krásné <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, vejce, sádlo, cukr, cukr vanilkový, kůra citronová, šťáva citronová, sůl, brambory, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí čerstvé, švestky, mák mletý, cukr

TopRecepty.cz

Buďáky (slíváky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kG0v