Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Strakaté řezy

Rychlá jednoduchá buchta plná tvarohu, máku a povidel. Přestože není zrovna fotogenická, chutná skvěle a je dokonale vláčná. Tento recept na takovou úspornější variantu klasických kynutých koláčů musíte vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 4,8 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 60 min

85 min (25 min příprava + 60 min tepelná úprava)

22. 8. 2021 12:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 900 kJ / 5 712 kcal
Bílkoviny134,11 g
Tuky282,22 g
Vláknina31,41 g
Cholesterol 2,42 g
Sodík 795 mg
Sůl1,86 g
Sacharidy620,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Uvedené množství je na plech o velikosti 30x20cm.

* Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr, olej, mléko, mouka hladká, kypřící prášek, tvaroh nízkotučný, cukr moučkový, žloutek, škrob kukuřičný, rum, pasta vanilková, mák mletý, mléko, cukr, povidla švestková, rum, skořice

TopRecepty.cz

Strakaté řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJg1