Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkové věnečky podle Mišky Kuličky

Nadýchané odpalované těsto, vanilkový krém a svěží poleva. Jen málokterá naše dobrota má tak vznešený původ a historii sahající přes několik století. Řeč není o ničem jiném než o notoricky známých žloutkových věnečcích.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby chlazení

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

12. 8. 2021 17:25

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie24 656 kJ / 5 893 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky381,72 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 2,86 g
Sodík 1,68 g
Sůl3,97 g
Sacharidy492,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, mléko, máslo, mouka hladká, vejce, sůl, mléko, rum, cukr, škrob kukuřičný, žloutek, pasta vanilková, máslo, mascarpone, cukr moučkový, šťáva citronová, rum

TopRecepty.cz

Žloutkové věnečky podle Mišky Kuličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KPGz