Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 470 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,31 g |
Tuky | 37,77 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 27,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2021 19:44
29. 7. 2021 19:31
29. 7. 2021 19:29
29. 7. 2021 19:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 14 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 3 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 1 hodinou
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 1 hodinou
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 2 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Houbařská sezóna 2023: Mykolog Petr Souček radí, kdy a kam letos vyrazit na houby a podle čeho poznáme, že už rostou
Další recepty
Suroviny: houba hřib, mouka hladká, sýr parmazán strouhaný, vejce, prášek do pečiva, voda perlivá, sůl, olej
Řízky z hřibů v parmezánovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lJEl
4 názory