Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukeťák pečený v remosce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

20. 7. 2021 10:14

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 994 kJ / 3 345 kcal
Bílkoviny148,85 g
Tuky192,18 g
Vláknina36,40 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 6,35 g
Sůl16,05 g
Sacharidy243,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nenašla jsem recept, kde by se dávala do směsi usmažená cibulka, která tomu dá super chuť a hrnek mouky dát půl na půl s ovesnými vločkami. A také nikde není uvedeno, že se má nastrouhaná cuketa pořádně vymačkat.

Dělám cukeťák roky a toto je poslední verze, po všech pokusech o co nejlepší cukeťák :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kutil25

25. 7. 2021 15:28

výborný recept doporučuji dobrý za tepla i za studena<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cuketa, vejce, sýr tvrdý, salám šunkový, slanina anglická, cibule, česnek, olej, mouka polohrubá, vločky ovesné, prášek do pečiva, sůl, pepř, sýr

TopRecepty.cz

Cukeťák pečený v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJXl