Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí prsa s lepenicí

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

10. 7. 2021 11:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 683 kJ / 1 597 kcal
Bílkoviny36,49 g
Tuky65,30 g
Vláknina31,95 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy202,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

10. 7. 2021 18:27

casino: Pravda, příště určitě uvedu zdroj. Ale žádný problém nenastal. Připomínky od Eja57 jsou v pořádku.

casino casino

10. 7. 2021 18:21

RubyRom:
A což takhle uvádět zdroj:-?
No a bylo by po problémech, že ;-)

RubyRom RubyRom

10. 7. 2021 16:49

Eja57: Budu hledat. Já jsem zelí také dusila a část jsem dala syrové. Použila jsem domácí kysané, které dělám do kadečky, po nějaké době ho ukládám do sklenic.

Eja57 Eja57

10. 7. 2021 16:30

RubyRom: tak hledej....zadala bych si "staročeská lepenice"....fakt to neznáš? Je jich jako svíčkovych milion verzí....ale ten základ - uvařím brambory, trochu šťouchnu a přidám dobre kysané zelí je podle mne nej...nekdo zelí dusí....taky to jde...

RubyRom RubyRom

10. 7. 2021 16:16

Eja57: ne ne jmenuje se to lepenice, brambory jsou udělané jako brkaše a v tom je zelí, jen já jsem brambory jenom rozšťouchala. Ale název je v té kuchařce lepenice. Já se přiznám, že jsem lepenici nikdy nejedla a tedy ani nevím jak má správně vypadat a chutnat. Chytila jsem se tohoto receptu co jsem našla. Budu se muset podívat po jiných receptech, ale otázka je, který je ten správný? Stačilo mi, že to chutnalo skvělé.

Eja57 Eja57

10. 7. 2021 16:01

RubyRom: :-* ale sama píšeš, že se to v kuchařce jmenuje brkase se zelím....:-*

RubyRom RubyRom

10. 7. 2021 15:18

Eja57: Já jsem žádné recepty na lepenici nescháněla, našla jsem tento v kuchařce a bylo rozhodnuto. Ale podívám se po receptech.

Eja57 Eja57

10. 7. 2021 13:51

RubyRom: tak to ok, chutnalo by mi velmi.
Ale je to brkase se zelím....a NE lepenice:-K

RubyRom RubyRom

10. 7. 2021 13:49

Tento recept je z kuchařky - 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně, je to tam ale jako bramborová kaše se zelím. Já jsem brambory rozšťouchala. Jako příloha to bylo moc dobré.

Eja57 Eja57

10. 7. 2021 13:43

;-( já si tedy výjimečně dovolím nesouhlasit:omg:
Pro kontrolu jsem si projela asi 30 různých receptů na lepenici. To opravdu není brambory s mlékem, to tam nemá co dělat. Jestli kysané zelí podusíme nebo dáme syrové je otázka gusta...ale nikdy ne sterilovane...
Tohle prostě NENÍ lepenice, a ta klasická by se k tomuto jídlu ani nehodila.
Omlouvám se, já jsem na lepenici docela fanatik...ale na tu staroceskou...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: prsa krůtí, pepř, cibule, olej, petrželka, tymián, zázvor, vývar drůbeží, smetana, mouka hladká, máslo, brambory, zelí kysané, mléko, cibule, olej, máslo, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Krůtí prsa s lepenicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LQ54