Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Skandinávská" rybí polévka

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 12. 2021 05:58

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Množství surovin je jen velmi orientační.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 336 kJ / 319 kcal
Bílkoviny49,83 g
Tuky2,16 g
Vláknina8,13 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy21,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K přípravě této polévky mě inspiroval výrobek firmy Knorr stejnojmenného názvu. Byť šlo o pytlíkovou polévku, byla velmi dobrá, a tak jsem se snažila vynalézt její bezpytlíkovou variantu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 12. 2021 14:43

Dajda: Ne,ne, ja uz to vidim, musi stacit file! :-D:-D:-D

Dajda Dajda

27. 12. 2021 19:22

Veronika.Hrozna: Vida, zapomněla jsem! Díky za připomenutí! Koření bych raději před mixováním vyndala.

Tak dej vědět, jak jsi u manžela uspěla. Zkusíš tuhle jednoduchou a příště se pustíš do české klasiky - ze začátku použiješ třeba ocasní porce. No a nakonec zvládneš i tu z rybích hlav - je to zajímavé, ale je chutnější než ta uvařená z normálního rybího masa.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 12. 2021 18:49

Tak ta fotka mě dostala a recept taky! Už vařím rybí polévku, to už je jisté ! Jak to krásně vypadá, to si manžel pošmákne ! Už je uložena! Přidej to koření do surovin, jinak ho tam zapomenu dát!:-D Zeleninu umixovat i s kořením, kromě bobkového listu, že ano!

maris maris

27. 12. 2021 14:06

Dajda: :-K:-K

Dajda Dajda

27. 12. 2021 12:59

maris: Rádo se stalo. :-K Slova chvály od tak skvělé kuchařky pohladí na duši.

maris maris

27. 12. 2021 12:27

Bylo to rychle, já na Štědrý den rybí polévku nedělám, tak dnes to pro mě byla vítaná změna;-):-)
Děkuju:-K

Dajda Dajda

27. 12. 2021 12:09

maris: Každé foto vítáno, zvláště takto pěkné. :-K To ale byla rychlost!

maris maris

27. 12. 2021 11:23

Dajdo, polévka je výborná. Taky vzpomínám na Frionor :-)
Trošku jsem upravila - zakápla citronem, přidala cca 100 ml smetany (33%) a špetku bílého pepře. Dovolila jsem si přidat fotku a díky za recept:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: filet rybí, mrkev, celer, máslo, olej, mouka hladká, sůl, smetana kysaná, bobkový list, koření nové koření, pepř, citron

TopRecepty.cz

"Skandinávská" rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MOA1