Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hřbet ve Schwarzwaldské šunce

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 12. 2021 19:48

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 083 kJ / 259 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky21,27 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

20. 12. 2021 21:02

Anna Kocikova: moc děkuji:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 12. 2021 20:52

Určitě chutné jídlo:-KLíbí se mi i ta krásná barva šťávy:-Q

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hřbet králičí, šunka schwarzwaldská, sůl, pepř, olej olivový, mouka hladká, vývar masový, česnek, cibule

TopRecepty.cz

Králičí hřbet ve Schwarzwaldské šunce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nnoP