Bezlepkové perníčky od Zebry
Tato verze perníčků je vhodná i pro celiaky, jelikož základ jejich těsta tvoří pohanková a rýžová mouka. Po upečení necháme perníčky odležet a další den je dozdobíme bílkovou nebo čokoládovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 246 kJ / 2 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,61 g |
Tuky | 53,83 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 514,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perníčky jsou po upečení tvrdé, potřebují čas na rozležení, ale už druhý den jsou měkčí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka rýžová, cukr moučkový, kakao, koření do perníku, soda jedlá, vejce, med, máslo, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, škrob bramborový
Bezlepkové perníčky od Zebry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryNW
0 názorů