Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové perníčky

Perníčky, vhodné i pro celiaky, chutnají téměř k nerozeznání od těch normálních. Můžete je promazat povidly a obalit v čokoládě, nebo dle vaší fantazie nazdobit bílkovou polevou. Na sváteční tabuli se budou vyjímat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení těsta

65 min (50 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

13. 12. 2021 11:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 154 kJ / 1 471 kcal
Bílkoviny24,34 g
Tuky66,60 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 671 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy192,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

bezlepkove.com/recepty/slepovane-pernicky/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jizerka, med, máslo, vejce, koření do perníku, skořice mletá, prášek do pečiva, povidla švestková, čokoláda na vaření, máslo

TopRecepty.cz

Bezlepkové perníčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pr6m