Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biskupský chlebíček s kandovaným ovocem

Jeden z nejjednodušších, nejbarevnějších, nejvariabilnějších a nejrychlejších moučníků, který navíc dlouho vydrží vláčný. Ideální, když vám po pečení cukroví zbyde spousta rozinek, datlí, fíků, kandovaného ovoce a čokolády.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 40 min

65 min (25 min příprava + 40 min tepelná úprava)

8. 12. 2021 23:58

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie21 712 kJ / 5 189 kcal
Bílkoviny102,54 g
Tuky301,70 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 591 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy504,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Péci je možné ve formě srnčí hřbet nebo ve formě na biskupský chlebíček. Vyklápět z formy po vychladnutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cukr moučkový, vejce, kypřící prášek do pečiva, mouka hladká, ovoce kandované, rozinky v rumu, čokoláda, mandle loupané, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Biskupský chlebíček s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zV55