Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí hustá polévka s bramborem a zeleninou

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 12. 2021 09:04

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 644 kJ / 871 kcal
Bílkoviny76,37 g
Tuky21,57 g
Vláknina55,91 g
Cholesterol 131 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,10 g
Sacharidy66,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po příchodu z procházky byla chuť na horkou polévku. V lednici zbytek zadního hovězího a zelenina i koření se najde vždy, Za 30 minut už byla díky tomu kvalitnímu masu na stole a moc chutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

8. 12. 2021 14:44

Marie Svarcova: " toto bylo o něčem jiném"
A o čem to bylo:-?
Až nyní jsem si přečetl poznámku pod rcp: "Za 30 minut už byla díky tomu kvalitnímu masu na stole..." (nikde nepíšete o jaké maso se jednalo; ale i kdyby to byla svíčková, tak za takovou dobu bude jako houžev :-8
Maně jsem si vzpoměl na kuchtu, která za hodinu uvařila vývar z morkových kostí 8-(

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 12. 2021 14:23

RubyRom: :-) moc děkuji za komentář a přeji krásné adventní dny :-K zdraví lásku a klid

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 12. 2021 14:21

casino: :-) děkuji za komentář , jasně když vařím nebo spíš táhnu klasický vývar tak dávám do studené vody ale toto bylo o něčem jiném :-K přeji krásné adventní dny Vám i celé rodině

casino casino

8. 12. 2021 11:31

Vždycky jsem si myslel, že maso vařené na políffku se vkládá do s t u d e n é vody...
No, ale tady je to stejně jedno, že :-8

RubyRom RubyRom

8. 12. 2021 10:43

Takové polévky máme rádi. Paráda! :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, sádlo, mrkev, celer, česnek, cibule, brambory, omáčka worcesterová, tymián, rozmarýn, koření oregáno, libeček, sůl, pepř mletý, brambory

TopRecepty.cz

Hovězí hustá polévka s bramborem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nnXY