Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechová top bábovka ("ořecháda")

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 11. 2021 16:38

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 486 kJ / 5 135 kcal
Bílkoviny90,36 g
Tuky309,50 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 371 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy485,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do bábovky můžete přidat rozinky nebo větší kusy ořechů.

Bábovka je opravdu rychlá, pokud má přijít návštěva a nemáte nic koupeného nebo upečeného, tato bábovka je jasná volba!

Dobrou chuť! ❤️

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Wikki

30. 10. 2023 09:17

Výborná bábovka, opravdu top. Pro mě, nejlepší bábovka. :-):yes:

Panova Panova

24. 10. 2023 16:18

:yes::yes::yes:

Petraska

5. 1. 2022 21:21

Dnes jsem upekla a je to jedna z nejlepších babovek, co jsem kdy jedla. Plná ořechové chuti, přidala jsem rozinky naložené v rumu a polila čokoládou. Jen cukr s vajíčky jsem vyšlehala. Recept doporučuji. Je opravdu výtečná.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, ořechy vlašské, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, vejce,

TopRecepty.cz

Ořechová top bábovka ("ořecháda")

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKEz