Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Větrník na plech s karamelem

Milujete tradiční větrníky, ale odrazuje vás "piplání" s tvarováním a plněním jednotlivých větrníčků? Vyzkoušejte tento recept, který chutná úplně stejně, ale je na celý plech. Odpalované těsto je základem a na to krém a karamel, lahodná kombinace.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

11. 11. 2021 15:27

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie32 011 kJ / 7 651 kcal
Bílkoviny135,13 g
Tuky548,71 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 3,72 g
Sodík 1,64 g
Sůl3,79 g
Sacharidy539,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl, vejce, máslo, voda, mouka hladká, máslo, mléko, cukr moučkový, pudinkový prášek, cukr moučkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr krupice, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Větrník na plech s karamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwL3