Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 1. 2022 12:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 057 kJ / 1 926 kcal
Bílkoviny54,28 g
Tuky42,76 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,21 g
Sacharidy323,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Brambory jsou bohaté na minerály, vitaminy, bílkoviny a jsou téměř bez tuku. Hlíza bramboru obsahuje podle odrůdy, termínu sklizně i délky a způsobu skladování asi 20 % sušiny a 80 % vody. Sušinu tvoří zejména sacharidy (11–18 %), dusíkaté látky (2 %) a minimum tuků (0, 1 %).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory typ b, vejce, sůl, mouka hrubá, mák mletý, cukr moučkový, máslo, strouhanka, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pr76