Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový štrúdl z tvarohu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 10. 2021 20:23

Suroviny pro 18 porcí

18 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 642 kJ / 4 456 kcal
Bílkoviny81,41 g
Tuky241,78 g
Vláknina52,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 347 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy462,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkoušela jsem různé bezlepkové štrúdly, ale tohle je opravdu vynikající verze. Mohu vřele doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, nelepí a s ohledem na absenci lepku drží i dobře pohromadě. Dobře se vyvaluje, a to i celkem na tenko. Pomocí válečku se bezpečně a dobře přenáší na plech.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: tvaroh polotučný, máslo, mouka bezlepková, vejce, ocet, sůl, jablko, cukr krupice, brusinky, skořice mletá, strouhanka

TopRecepty.cz

Bezlepkový štrúdl z tvarohu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5J3R