Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulové chutney (čatní)

Cibulové chutney připravené z červené cibule je lahůdka, kterou využijete především v době grilování. Doplní jak masa, tak sýry i zeleninu. Její pikantní chuť bude výbornou alternativou k tradičně používaným dochucovadlům jako je hořčice nebo kečup.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

6. 10. 2021 12:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 183 kJ / 1 239 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky24,95 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,00 g
Sacharidy240,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej olivový, cibule červená, chilli paprika čerstvá, cukr hnědý, sůl, ocet vinný červený

TopRecepty.cz

Cibulové chutney (čatní)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ENJ4