Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stehenní řízky zapečené v brambůrkách, zalité šlehačkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 10. 2021 14:38

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 677 kJ / 2 074 kcal
Bílkoviny187,20 g
Tuky145,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 730 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambor jsem dala dost, měla jsem menší, takže jsem jich dala asi cca 10, možná víc. Můžete udělat z méně masa a méně brambor, udělala jsem toho dost, abych nemusela pak znovu vařit. Přeji dobrou chuť. Jídlo je moc dobré a chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: řízky stehenní, brambory, slanina, sůl, pepř, paprika sušená sladká, šlehačka, petrželka

TopRecepty.cz

Stehenní řízky zapečené v brambůrkách, zalité šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZlLv