Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavkový / houbový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

29. 9. 2021 18:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 858 kJ / 683 kcal
Bílkoviny15,16 g
Tuky53,49 g
Vláknina21,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

3. 10. 2021 20:24

casino: ano, to jsou ti majitele velkého mrazaku nebo dvou :) my méně šťastní sušíme :)))

tejaja tejaja

30. 9. 2021 17:03

casino: Ja i ich tiež dávam do mrazáku, ale bez nožičiek. Nožičky vysuším, rozmixujem a mám hubové korenie na celý rok.;-)

casino casino

30. 9. 2021 11:49

Frantiska:
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla :-)

Frantiska Frantiska

30. 9. 2021 08:36

4 dny jsem průběžně sušila václavky :) musím vyzkoušet, pokud budu mít zase čerstvé

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby václavky, rajče, salát, olej, sůl, kmín mletý, olej olivový, ocet vinný, sůl

TopRecepty.cz

Václavkový / houbový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gB93