Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky s česnekovými fazolkami a pečenými rajčaty

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 10 min

45 min (35 min příprava + 10 min tepelná úprava)

22. 9. 2021 09:45

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 120 kJ / 985 kcal
Bílkoviny104,39 g
Tuky41,51 g
Vláknina26,42 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,61 g
Sacharidy36,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, lusky fazolové, rajče, olej olivový, olej sezamový, olej chili, česnek, omáčka sojová, semínka sezamová, krém, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí plátky s česnekovými fazolkami a pečenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OOZr