Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta se zakysanou smetanou

Kefírovou buchtu zná téměř každý, zkuste si ji ale jednou připravit trochu netradičně. Vláčný kakaový korpus potřený vrstvou čokoládového krému ze zakysané smetany a na závěr ozdobený hoblinkami tmavé čokolády skvěle chutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

15. 4. 2021 19:43

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie14 458 kJ / 3 456 kcal
Bílkoviny57,18 g
Tuky146,31 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy471,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kefír, cukr moučkový, mouka hladká, kakao, prášek do pečiva, vejce, olej, čokoláda na vaření, smetana zakysaná, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Kefírová buchta se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J0Yv