Variace na čínu z vepřové plece
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2021 08:58
"Variace na čínu z vepřové plece"
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
6. 4. 2021 23:18
casino: Napsala jsem tam délku na naložení a pak dokud maso není hotové, cca 20 minut, u většiny jiných receptů jsem ani nenašla čas a dobu. Opravdu není hezké zmiňovat "záměrně", to skutečně nedělám. ale děkuji za názor, myslím, že každý rozumný člověk pochopí 20 minut, ale dobré
6. 4. 2021 23:04
No, autorka rafinovaně nezmiňuje délku tepelné úpravy, která je pro poživatelnost tohoto jídla klíčová.
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 9 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 2 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 2 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 4 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 5 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 5 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, mrkev, pórek, škrob, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, olej sezamový
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
3 názory