Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté těsto na vánočku a mazance

V domácí pekárně připravíme těsto na vánočku nebo mazanec velmi snadno. Ochutíme ho rumem, sekanými mandlemi a brusinkami. Poté z těsta vytvarujeme vánočku nebo mazanec a upečeme.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 135 min Doba tepelné úpravy: 45 min

180 min (135 min příprava + 45 min tepelná úprava)

1. 4. 2021 21:03

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie17 296 kJ / 4 134 kcal
Bílkoviny90,13 g
Tuky196,83 g
Vláknina23,38 g
Cholesterol 978 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy476,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janky3 janky3

18. 11. 2021 18:49

Mám sice recept po babičce, ale ráda vyzkouším ten Váš.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko, olej, máslo, sádlo, žloutek, rum, mouka polohrubá, cukr krupice, droždí, kůra citronová, mandle sekané, brusinky, vejce

TopRecepty.cz

Kynuté těsto na vánočku a mazance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LKJp