Podmáslový chléb s dýňovým semínkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 810 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 47,82 g |
Vláknina | 28,33 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 387,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další recepty najdete u mě na webu http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 23 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 5 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor
Velký průvodce dýněmi: Na co se hodí Hokkaido, jak jíst tu špagetovou? A zásady správného skladování
Další recepty
Suroviny: podmáslí, voda, olej, sůl, cukr, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka grahamová, mouka chlebová pšeničná, semínka dýňová, droždí čerstvé
Podmáslový chléb s dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPZL
0 názorů