Vejce z Itálie
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,11 g |
Tuky | 51,62 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 39,09 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2009 23:35
3. 8. 2009 21:54
3. 8. 2009 21:34
Měli to sice mnohem lépe zpracované,ale já když to dělal,tak už jsem na to měl hlad
Tonda - Papriky parťák
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jak uvařit vejce natvrdo zpracování kachních vajec předkrmy itálie jak ozdobit vejce recepty z itálie jak oloupat vejce natvrdo ozdoby z vajec předkrmy z itálie příprava vajec v itálii jak polít vejce majonézou vařená vejce v italii jak ozdobit oloupane vejce předkrm italie vejce natvrdo recept jak uvařit krabí maso krabi lupinky recept
Suroviny: vejce, krabí tyčinky, majonéza, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olivy, ořechy vlašské
Vejce z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQAY
3 názory