Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložená jablka s cibulí v octové zálivce

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2021 18:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie836 kJ / 200 kcal
Bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se bude salát jíst tentýž den, uděláme podle receptu. Pokud ho budeme chtít nechat naložený pár dní, je úplně jedno jakou barvu mají jablka a jakou cibule. Červená cibule i slupky jablek v zálivce sice ztratí barvu, ale získají úžasnou sladkokyselou chuť. Dělám větší množství a odebírám dle potřeby, čím déle je skladovaný v lednici, tím lepší má chuť. Nejlepší byl po 5 dnech, pak už nezbyl - foto na talířku.

Množství surovin vynásobte dle potřeby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 10. 2021 08:21

Nadja: :-)Děkuji za komentář, jablka se přidávají do různých salátů kde je i cibule:-) přeji hezký den :-K

Nadja Nadja

11. 10. 2021 23:01

Zajímavá kombinace jablek a cibule. ;-)<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: jablko zelené, cibule červená, ocet jablečný, cukr krupice, bobkový list, sůl

TopRecepty.cz

Naložená jablka s cibulí v octové zálivce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nERD