Kančí gulášek z kančí kýty
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 568 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,37 g |
Tuky | 101,91 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 40,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Guláš jsem zahustila škrobem, aby byl bezlepkový, ale je možné použít i polohrubou mouku nebo nezahustit vůbec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 13:31
Lenka Škulinová:
27. 3. 2021 13:22
Eja57: Vyhodit, to je jen na marinování, aby maso změklo, ale pak už ho nepotřebujeme, navíc by to bylo nasáklé tím syrovým masem a to bych si neriskla použít dál. Hezký den, L
27. 3. 2021 13:18
Souhlasím s Terezou
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
27. 3. 2021 13:11
tejaja: Moc děkuji, taky to dalo pár dní práce...
27. 3. 2021 13:02
Krásny recept. Niet tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 13 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 43 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Suroviny: kýta kančí, halali, cibule, slanina anglická, vývar zeleninový, rozmarýn, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, bobkový list, kmín celý, sůl, máslo, škrob
Kančí gulášek z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kA2Y
5 názorů