Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí plec na paprikách

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

14. 3. 2021 11:20

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie3 918 kJ / 936 kcal
Bílkoviny134,05 g
Tuky37,00 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy14,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Francouzské máslo -1:1 máslo pokojové teploty a hladkou mouku ručně zpracovat, udělat váleček, ve fólii zabalené vychladit, pak krájet plátky do omáček nebo polévek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 3. 2021 11:56

Eja57: :-)děkuji za komentář, používám ráda do světlých omáček, nemusí se tak dlouho vařit a jak píšeš je stále k dispozici :-K Hezkou neděli

Eja57 Eja57

14. 3. 2021 11:52

Francouzské máslo:yes::yes::yes:
Není to úplně běžný způsob, ale já si třeba rostenky na houbach neumím bez něj představit. Vydrží v lednici docela dlouho a je vždy po ruce.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: plecko telecí, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, cukr, paprika, vývar, smetana sladká, máslo francouzské, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Telecí plec na paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J0qD