Originální dekorace jídel ve tvaru kůry stromu
Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Energie | 5 030 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,02 g |
Tuky | 55,83 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
TIP: Upečené cesto môžete formovať podľa vlastnej fantázie. napr. ho nechať takto rovné bez rolovania alebo naopak, použiť ako košíky, ktoré vyformujete pomocou pohára. Takto vyformovaný košík naplníte podľa vlastnej chuti a máte dokonalý dezert pre návštevu. Prajem vám dobrú chuť :-)
https://www.youtube.com/watch?v=t4Q46U5qyFM
https://www.youtube.com/channel/UCmwUOGZGPSVkEgqGa...
Prajem vám dobrú chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2021 14:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 42 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: máslo, cukr krystal, bílek, mouka hladká, prášek kakaový, olej
Originální dekorace jídel ve tvaru kůry stromu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jz2W
1 názor