Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halászlé pro Čechy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 3. 2021 16:35

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie415 kJ / 99 kcal
Bílkoviny3,03 g
Tuky0,84 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

To, co dává polévce maďarský charakter, je paprika, cibule, rajčata a sádlo. Zejména mletou paprikou se nesmí šetřit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

croat

29. 12. 2023 00:48

Proste zvlaštne. S halaszlem to nema nic společneho. Proč?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ryba, špek, cibule, zelenina kořenová, brambory, rajče, paprika čerstvá červená, majoránka

TopRecepty.cz

Halászlé pro Čechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mDZ0