Lančmít (luncheon meat) v alobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 84,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přidej něco zeleniny na talíř (pokrájená rajčata, pórek, papriky apod.), ať se i oko poměje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2009 13:37
Katarinko,hriby nebo žampiony se nepečou do hněda.Alespoň já to tak nedělám.
Tonda - u Papriky poslední den na záskoku
Tonda - u Papriky poslední den na záskoku
6. 8. 2009 08:35
Tie hríby sa ale neupečú dohneda,či áno?
5. 8. 2009 17:25
Víc mě dnes hlava nevymyslela k obědu (flámovat se moc nevyplatí).Ale na tu bídu,to něco do sebe mělo.Dobrý,relativně rychlý a nenáročný oběd.
Tonda - u Papriky hlava bolí
Tonda - u Papriky hlava bolí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 37 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Další recepty
Tématické fráze: domácí lančmít domaci lancmit vyroba domácí luncheon lunch meat recepty landšmíd domací landšmíd domaci lančmít recept lanchmit lunch meat recept luncheon z králíka výroba domácího luncheonu domácí luncheon recept recept na domácí lančmít výroba domácího lančmítu lunchmeat v alobalu recept recept lunch meat lunch recept lancheon lančmit-recepty landšmíd recepty
Suroviny: luncheon meat konzerva, slanina anglická, žampióny, sůl, pepř, kečup sladký
Lančmít (luncheon meat) v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLRY
3 názory