Hrušková povidla
Hrušková povidla jsou snadná na přípravu. Využijeme je pak zejména jako náplň při přípravě koláčů a dalších moučníků. Pokud tedy máte bohatou úrodu hrušek, neváhejte a vyzkoušejte přípravu povidel.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 919 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,25 g |
Tuky | 3,75 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 675,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Povidla se nemusí sterilizovat, kdo ale chce, může je dát na 20 min. do trouby vyhřáté na 85°C.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2014 07:47
31. 5. 2011 08:06
18. 5. 2010 15:21
6. 11. 2009 10:45
5. 8. 2009 12:14
5. 8. 2009 12:06
5. 8. 2009 12:05
5. 8. 2009 11:58
5. 8. 2009 11:58
5. 8. 2009 11:56
5. 8. 2009 11:54
5. 8. 2009 11:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 13 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 31 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit hrušková povidla podle našich babiček. Vyzkoušejte je bez cukru
Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování
Jak uskladnit a zpracovat hrušky. Mají pestré využití - od moučníků po pálenku
Další recepty
Tématické fráze: povidla z hrušek hruskova marmelada hrušková povidla pečená v troubě povidla z hrušek v troubě hrušková povidla v domácí pekárně jak se vaří domácí hruškové povidla povidli z hrusek recept na povidla z hrušek povidla ze sušených hrušek hrušková marmeláda recept jak se vaří hrušková povidla povidla z hrušek recept hruškovápovidla hrušková hrušková zavařenina hrušková povidla z domácí pekárny povidla z pekárny hrušková šťáva recept hruškový džem povidla recept
Suroviny: hruška, cukr krystal, šťáva citronová, konzervant proti plísním
Hrušková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYMp
12 názorů