Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na pepři (podle srnčího)

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 6. 2021 00:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 133 kJ / 988 kcal
Bílkoviny5,60 g
Tuky100,74 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maminka podle tohoto receptu dělala srnčí a zajíce. Zajíc, to mne právě přivedlo na myšlenku (ušatec jako ušatec) udělat tak králíka a je to super! Snad bych řekl, že ještě lepší, než ta divočina. Nyní tak dělám také kuřecí stehna, ale ta jsou sama o sobě dost tučná, takže v tomto případě másla opravdu malinko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gregusa Gregusa

26. 11. 2023 13:27

evula: to může být zajímavé.:-K V tomto receptu se používá právě mletý černý pepř a i když je ho relativně hodně, není pokrm vůbec pálivý. Nevím, ale pepř v celku by mi asi vadil při kousání. Pepř v celku používám hlavně na steaky, ale zelený, ten je jemný a nevadí na zkus. :-)

evula

25. 11. 2023 10:49

Dělala jsem podobného,už nevím z jakého receptu, prakticky totožně, ale pepř se dával vcelku, zato celý sáček.Tím,že nebyl drcený, se uvolnila více vůně a méně pálivost, zkuste někdy pro srovnání

Cicinka Cicinka

19. 8. 2022 01:08

Moc vydařený recept:-K a pečené maso s brusinkami dává vynikající chuť.<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slanina, cibule, pepř mletý, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Králík na pepři (podle srnčího)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DXlK