Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený čaj

Dlouhé a chladné zimní večery se nezadržitelně blíží. Připravme se na ně a zásobme se lahodným a voňavým pečeným čajem. Dělávaly ho už naše babičky a nyní se s ním můžeme potěšit i my. Připravíme z něj voňavý nápoj, na kterém si skvěle pochutnáme, stejně tak i ten, koho jím obdarujeme.

Hodnocení receptu je 5,0 (93×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 8. 2009 11:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 926 kJ / 4 524 kcal
Bílkoviny21,00 g
Tuky8,04 g
Vláknina85,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy926,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nesmírně lahodný a voňavý čaj rodina i přátelé ocení hlavně v chladných dnech a nejvíce o Vánocích, když nám příjemně provoní domov.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 9. 2014 15:39

Jackie79: Už jsme vyzkoušeli, je fakt dobrý :-)

Jackie79

1. 9. 2014 11:01

Hmm..tak to musím vyzkoušet, čaj vypadá moc chutně :-p:yes: .. a v zimě určitě zahřeje:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2014 20:56

Zeť se vrátil z dovolené nadšený pečeným čajem. Nikdy mne nenapadlo to dělat, ale všechno je jednou poprvé. Tenhle můj je ze 7 druhů ovoce a vypadá fakt dobře. Přidávám foto ;-)

dana

21. 8. 2014 11:50

Dnes jsem dělala čaj poprvé a je vynikající. Díky za skvělý recept.

NADEI

29. 7. 2014 19:02

:-) právě jsem dodělala,hned vyzkoušela a je to opravdu mňamka :-p,snad mi vydrží a nezkazí se :yes::yes::yes:

thea

23. 7. 2014 20:13

Jitka: Sice pozdě ale přece, sklenky se hlavně obracejí proto, aby se vysterilizovala i víčka ev prostor nad víčkem, obracené sklenky by tedy měly mít teoreticky delší trvanlivost...;-)

Pája

10. 7. 2014 16:51

Čaj je moc dobrý, máme doma ještě sklenici z roku 2008 a je výborný.Když se to dobře udělá,čas vydrží i takovou dobu :yes::-)

petra

5. 7. 2014 21:33

Mám dotaz jak dlouho to vydrzi?

romanaz

24. 6. 2014 07:09

Čaj je výborný :-)

babrdlinka

17. 6. 2014 15:20

A zkoušel jste ho někdo v pekárně?

hanahcotton hanahcotton

20. 5. 2014 10:08

ivulinka::yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

20. 5. 2014 08:02

Tuba Vallia:tak tomu jaksi nerozumím a hlavně nevěřím, a už vůbec nemůže být hypervitaminoza z vit. C, který tam už zádný není díky dlouhé tepelné přípravě,:-D:-D:-D:-D:-D

hanahcotton hanahcotton

19. 5. 2014 22:59

Tuba Vallia::-O:-O:-D:-D:-D:-D:-D

Tuba Vallia

19. 5. 2014 21:01

Moje sestra dostala vitaminozu protože snědla najednou púlku sklenky pečeného čaje:-D. A pak že tam není vitamí C:-!. Jinak super recept.;-)

ivulinka ivulinka

5. 1. 2014 20:45

Andrea Gryczová: dá se použít i kompotované ovoce, ale doplnila bych sezonním /dostupným/ ovocem čerstvým jako jsou jablka, pomeranče,... a šetřila bych cukrem, protože v kompotovaném ovoci už cukr je;-)

1 2 3 4 5 14

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený čaj pečený čaj recept recept na pečený čaj pečený čaj top recepty pečený čaj v troubě pečeny čaj vyroba jak udělat pečený čaj recept pečený čaj pečený čaj z jablek jak se dělá pečený čaj pečený čaj se švestkami pečený čaj nejlepší recept pečený čaj z červeného rybízu peceny caj navod výroba pečeného čaje jak vyrobit pečený čaj pečící čaj peceny caj recepty recepty pečený čaj recepty na pečený čaj

Suroviny: rybíz, ovoce, cukr, skořice, badyán, koření hřebíček, citron, rum

TopRecepty.cz

Pečený čaj

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrN7