Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinový guláš

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí jí kvůli tomu nevyhledává. Ale znalci se na své pochoutky vždy až do podzimu těší.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

24. 5. 2021 18:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 021 kJ / 1 678 kcal
Bílkoviny205,85 g
Tuky63,76 g
Vláknina20,18 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,70 g
Sacharidy49,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

14. 5. 2023 17:19

KateDenny: Moc děkuji, mám opravdu velkou radost, že vám chutná. :-K

KateDenny KateDenny

14. 5. 2023 14:12

Dneska jsem delala. Mela jsem srnci, kanci a hovezi. Dekuji moc za recept jelikoz se povedl a je vyborny. Uz se tesim az ho budu servirovat memu manzelovi ktery je Brit a taky s nasim domacim karlovarskym a kynutym knedlikem. Supr recept. :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2021 08:23

:yes::yes::yes: mám moc ráda zvěřinu a na víně je to skvělá dobrota <3 :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso srnčí, cibule, sádlo, protlak, paprika, paprika sušená uzená, bobkový list, jalovec, slanina, vývar masový, víno červené, sůl, pepř mletý, marmeláda brusinková, majoránka, chléb

TopRecepty.cz

Zvěřinový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gRpY