Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička jako pikantní segedín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

19. 5. 2021 07:59

Suroviny

Porce: 2+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 119 kJ / 267 kcal
Bílkoviny7,89 g
Tuky3,78 g
Vláknina13,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,91 g
Sacharidy45,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě se dá použít klasický knedlík, ale díky tomu, že maso není zahuštěné a knedlík je bezlepkový bramborový, tak je jídlo bezlepkově dietní.

Použijeme teflonovou Remosku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, paprika sušená pálivá, zelí kysané červené, bujón zeleninový, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička jako pikantní segedín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p482