Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty v remuládě

Buřty se těší velké oblibě hlavně v létě, kdy je opékáme na ohni. Mimo sezónu si je pak můžeme naložit třeba podle tohoto receptu, do remulády. Tu svaříme z pár surovin a buřty do ní, spolu s cibulí a okurkami, naložíme.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 5. 2021 11:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 587 kJ / 1 813 kcal
Bílkoviny6,86 g
Tuky184,04 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,85 g
Sacharidy30,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Opět jeden recept od tety Květy. Inspirací mi byly vzpomínky na saláty z dob učňáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

webmonster

18. 5. 2021 21:20

Kucina: Děkuji moc. Nad tímto názvem si tu lámeme hlavu skoro měsíc. :-D:-D:-D

Kucina

18. 5. 2021 20:13

:yes:snad si to pamatuji dobře tenhle salát se prodával pod názvem Zbojnicky:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: špekáček, cibule, okurka čerstvá, majonéza, kečup sladký, olej, ocet, hořčice plnotučná, cukr

TopRecepty.cz

Buřty v remuládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jXZR