Rebarborový čtyřpatrový koláč
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 18 625 kJ / 4 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,53 g |
Tuky | 241,15 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 462,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Veľkosť formy je naozaj veľmi dôležitá. Je možné použiť aj štvorcovú formu, ale výšku je potrebné dodržať.
Recept pochádza z nemeckého časopisu, z čias, keď sa časopisy "Mein shoner garden" požičiavali a kopírovali ako veľká vzácnosť. Toľkokrát bol prefotený, prepísaný, až sa stratil. Recept som opäť našla v pozostalosti po maminke, ktorá si všetky dobré recepty prepisovala do zošita. Vždy s poznámkou od koho recept má a či je výborný alebo len veľmi dobrý. Aj keď je s týmto múčnikom veľa práce, patrí medzi "výborné".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2021 12:31
Děkuji, právě peču a už teď pri výrobě to vypadá fantasticky
21. 5. 2021 21:34
Mouku hladkou, ořechy vlašáky a sušenky - detské kulaté piškoty. Ať chutná !
16. 5. 2021 13:18
Dobrý den, chci se zeptat jakou mouku, sušenky a ořechy na tento koláč používáte? Všech těchto ingrediencí je více druhů a ráda bych ho udělala opravdu podle původního receptu. Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
habis uvařila před 4 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 20 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 21 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 24 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 31 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Další recepty
Suroviny: cukr, máslo, mouka, vejce, sůl, ořechy, máslo, mouka, cukr, vejce, strouhanka, cukr, mouka, vejce, smetana, tvaroh jemný,
Rebarborový čtyřpatrový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EzWW
3 názory