Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený bulgur s tofu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

27. 4. 2021 20:16

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 323 kJ / 2 467 kcal
Bílkoviny102,48 g
Tuky84,67 g
Vláknina45,70 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 526 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy300,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jindy bulgur nahradím jáhly, nebo upeču žemlovku a dám 4 celozrnné rohlíky nakrájené na plátky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

29. 8. 2021 15:21

magdalenka: Já dávám malou 2 cl skleničku na alkohol, můžeš si tam dát podle sebe. Já si moc nemastím, mám vysoký cholesterol. Moc děkuji .:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

29. 8. 2021 08:54

Prosím, koľko oleja? V rec. je 2 cl, zdá sa mi to málo...Vďaka.

tejaja tejaja

27. 4. 2021 20:44

:yes: Veľmi pekný recept. Ja by som si asi urobila s tým pšenom (jáhly), ale to len z praktických dôvodov. Pšeno mám doma vždy. :-D:-D:-D:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bulgur, sůl, mléko, vejce, tofu, pudink vanilkový, švestky sušené, mandle plátkové, cukr třtinový, med, kurkuma, jablko, olej

TopRecepty.cz

Zapečený bulgur s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DyPk