Pikantní plátky krkovičky
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 136,11 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2021 13:02
26. 4. 2021 12:58
26. 4. 2021 12:41
26. 4. 2021 12:07
25. 4. 2021 18:15
25. 4. 2021 18:13
25. 4. 2021 17:37
25. 4. 2021 17:06
25. 4. 2021 11:24
25. 4. 2021 11:23
25. 4. 2021 11:04
Ale
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř mletý, česnek, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sádlo, slanina, protlak rajčatový, vývar masový, olej
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
11 názorů